Avatar

Så hedder vi Trafikstyrelsen igen - TILLYKKE (Generelt)

af Morten Beck @, Græsted, tirsdag 02. marts, 2021, 12:23 (39 dage siden) @ LHJ

Det ses tydeligt de ikke selv skal betale hver gang de skifter navn. Er der ikke en voksen til stede.


Nogen vil mene, at det er de voksne der har taget beslutningen.
https://www.ft.dk/da/folkestyret/regeringen

Uanset angiveligt flere meninger om børn og voksne og navngivning af ministerier og styrelser (jeg synes også, at det forekommer som et stort spild, at man ændrer betegnelser og flytter opgaver og personer i eet væk, ligesom jeg nærmest får det fysisk dårligt af bl.a. visse tåbelige styrelsesnavne), skal vi da ikke starte med at "skyde budbringeren", i dette tilfælde den venlige og velmenende Niels Buch, som blot her overbringer os den glædelige nyhed, at han og hans kolleger fremover vil få betydeligt lettere ved at udtale arbejdspladsens navn, og at vi allesammen fremover vil kunne spare megen tid ved tastaturet ...;-)

Tak for info, Niels!

Mh
LH

Jamen jeg er slet ikke uenig i, at det er godt det igen hedder Trafikstyrelsen. Jeg synes bare det er vanvittigt, at hver gang der kommer en ny regering, skal der laves om og omdøbes til det ene mere vanvittige eller tåbelige navn/styrelse efter det andet. Nu kender jeg tilfældigvis en, som har siddet med det, hver gang der har været skiftet ud efter valg. Det er betragtelige summer vi taler om, det er ikke pebernødder. Derfor jeg synes det er dybt idiotisk og svineri med penge, at omdøbe noget ca hvert 4´år. Bare lige for en god ordens skyld har det aldrig været min hensigt, at det skulle møntes på Niels Buch. Synes også at det er rart, at det hedder Trafikstyrelsen igen. ;-)

--
[image]


Venlig hilsen

Morten Beck


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Vintersjov Med Thomas & Vennerne

Vintersjov Med Thomas & Vennerne
Pris 80 kr.

Læs mere
Vigerslevulykken
Vigerslevulykken

Den 1. november 1919 kørte et Korsørtog op bag i et Kalundborgtog ved Vigerslev blokpost og dermed var Vigerslevulykken en realitet. Lars Christensen har gennemgået over 1.000 siders sagsakter i Rigsarkivet og resultatet er denne artikel om ulykken.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen