LNVG køber halvandendækkertogsæt fra Alstom (Generelt)

af andersj @, Aalborg, fredag 05. marts, 2021, 12:05 (40 dage siden) @ Lasse Toylsbjerg-Petersen

. DB har allerede udrangeret mange af vognen fra 90'erne uden klimaanlæg og bygget til 140 km/t, men allerede nu er de begyndt at udrangere vogne fra 00'erne med klimaanlæg og bygget til 160 km/t. Så hvis man ønsker dobbeltdækkervogne så er brugtmarkedet efterhånden så stort at det ikke kan svare sig at købe nyt.

Af nysgerrighed: Hvor har du oplysningen om at nyere DD vogne er sendt på brugtmarkedet? Kan stadig kun generelt se 140 km/t vogne fra de tidlige 90ere på brugtsalgssiderne.

/Lasse

Der er kørt en del vogne til bl.a. Mukran, men jeg har blot gået ud fra at de var eller kommer på brugtmarkedet. Der er en liste over hensatte personvogne her: https://www.drehscheibe-online.de/foren/read.php?031,9081463 og jeg går ud fra at "p" i litraet betyder at de har klimaanlæg.

Desuden er der jo også nogle store flåder på Hamburg-Lübeck og RE1 i Berlin/Brandenburg der i december 2022 bliver erstattet af hhv. KISS og Desiro HC.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen