Alle S-Tog får nyt design frem til 2025 (Generelt)

af andersj @, Aalborg, tirsdag 09. marts, 2021, 01:53 (39 dage siden) @ andersj

Nu har DSB selv meldt noget ud omkring levetidsforlængelsen af S-togene på Linkedin.

"Vores 135 S-tog er i gang med at blive fremtidssikret

De velkendte elektriske S-tog, der blev ibrugtaget tilbage i 1996, er i gang med at blive fremtidssikret med yderligere fem år. Det var oprindeligt planen, at de skulle erstattes af nyt togmateriel i 2030, men det er besluttet at forlænge levetiden på det eksisterende materiel fra de nuværende 30 år til 35 år.

Et team bestående af ... og dygtige håndværkere har i de sidste måneder arbejdet på at få den første prototype klar. Dette arbejde danner samtidig grundlaget for opførslen at et helt nyt topmoderne værksted, der kommer til at ligge mellem Ishøj og Hundige. Her skal et team forestå renoveringen af vognkasserne og udskiftningen af folien på en lang række S-tog fra november 2021, til det sidste togsæt kan køre ud af hallen i 2025."


Der er dog ikke tale om et nybygget værksted, men en ombygning af servicecenteret i Hundige. Tidsplanen slukker desværre nok også håbet om en lakering af dobbeltdækkervognene i Hundige.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen