Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

I Tyskland kan man et eller andet - og gør det (Billedegætterier)

af XAL Olesen, 11/3 2021, 17:03 (1135 dage siden) @ andersj

Ja, der er da rigtig nok, men tyskerne (det er jo dem vi taler om her) er mere nede på jorden, idet de (også) taler om vedligehold og fornyelse af den eksisterende jernbane. Det er sådan noget der keder de mennesker, der mest er til at klippe røde snore over.


Tyskerne gør da det stik modsatte af at være nede på jorden. De kører en landsdækkende bombastisk markedsføringskampagne om aaaaallllllle de penge der investeres i jernbanen. Men når man tager et nærmere kig så er langt størstedelen jo blot indhentning af efterslæb på vedligehold.

Er det efterslæb når at SFS Hannover Hbf - Würzburg og SFS Mannheim - Stuttgart efter 30 års slid/brug skal have nye skinner m.m.? Det er ikke bullshit-bingo. Det er en nødvendighed i rette tid.

Det er fuld plade på bullshit-bingo.

Ikke enig. Her er lidt konkrete facts:

https://bauprojekte.deutschebahn.com/

Tryk på menupunktet "alle Projekte anzeigen". Så vises der 185 projekter som DB er i gang med på den ene eller anden måde. Både nyt og gammelt.

Man kan også aktivere menupunktet ude til højre "Kategoriefilter" og derefter sætte et lille kryds i feltet "Streckenneubau". Så kommer der en lille liste over alt det nye DB har gang i.

Og man kan selvfølgelig vælge en af de øvrige 11 kategorier for at få et overblik hvad DB har gang i fordelt på disse 185 konkrete projekter. Det er præcise og specifikke projekter som bliver gennemført. Ellers kommer den tyske udgave af rigsrevisionen efter DB og skal nok fortælle DB om det er bullshit-bingo.

Mvh
XAL Olesen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak