Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

BDK-rapport: Hastighedsopgradering af regionale baner (Jernbanen i dag)

af Vestjyden, 12/3 2021, 12:05 (1140 dage siden) @ andersj

En manglende vision, som nok har været en lidt for højthængende frugt er en opgradering af Bramming-Tønder Grænse. Der må da være en hurtig forbindelse fra Hamburg til den danske vestkyst, som politisk kan være attraktiv, om end en undersøgelse af den interne rente i et sådant projekt måske ikke kan tage højde for alle fordelene?

Mvh Mads Mikkel


Det er ærgerligt at Bramming-Tønder Gr ikke er med, men det skyldes måske placeringen af krydsningsstationerne? Der er jo ikke mange af dem, så hvis man stadig skal krydse de samme steder så giver det ikke nogen tidsgevindst. Men en hurtig forbindelse til Hamburg kvæles også af at det tager 2 timer og 40 minutter at køre fra Niebüll til Hamburg.
Desuden så tager tyskerne i sommerhus i Vestjylland med deres bil. Sommerlandet er spredt meget ud, så der vil man aldrig få nogle til at tage toget.
Destinationerne ved havet i Tyskland har ofte kæmpe ferieresorts med lejlighedskomplekser hvor alt er mere centralt og dermed er det nemmere at rejse til og fra uden bil.

Dog kører der busser fra stationerne til nogle steder ved kysten. Har også tit mødt tyskere med cykeloppaking i toget. Men ja de fleste kommer i bil hvilket også fører til meget trængsel i perioder.

Mvh vestjyden

--
[image]
AR 2052


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak