Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Skifte i Fredericia fra K 22 (Generelt)

af Trainee, 4/4 2021, 19:52 (1115 dage siden) @ andersj

Der er et kæmpe kommercielt potentiale gemt i billetsystemerne. Man behøver ikke engang give rabat på eksempelvis Grenåbanen, men bare det at man får vist en Orange billet når man søger på København-Grenå, fremfor blot en dyr normalprisbillet. Det kunne eventuelt være DSB's rabatpris København-Aarhus lagt sammen med Rejsekortprisen Aarhus-Grenå.

Det er præcis sådan det fungerer på Rejseplanen - på rejser hvor DSB Orange indgår, vil du blive vist både de normale billetmuligheder og en "Rejse med særtilbud", som fx. kan bestå af en Orange-billet og en enkeltbillet eller rejsekort.

Der er dog lige nu fejl i DSB's Orange-billetprissystem, som Rejseplanen slår op i, hvilket betyder at man ikke engang får vist Orange-billetter på rejser kun med DSB.

Men her er et eksempel på hvordan det ser ud:
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Lokomotivet Årsskrift 2023

Lokomotivet Årsskrift 2023. Pris 460 kr.

Læs mere
Nørre Smedeby skærvefabrik A/S
Nørre Smedeby skærvefabrik A/S

Her er historien om aktieselskabet Stenbrud & Skærvefabrik Nørre Smedeby med firmaets aktiviteter i både Smedeby og Fladbjerg. Skærvefabrikken ejede gennem tiden adskillige både damp- og motorlokomotiver i såvel smalsporede som normalsporede udgaver.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak