Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Skifte i Fredericia fra K 22 (Generelt)

af mikedk2100, 4/4 2021, 21:30 (1111 dage siden) @ andersj

Når vi snakker regionaltog og lokaltog så "skal" kunden være ligeglad, for toget skal ikke konkurrere mod andre tog. Man er jo også ligeglad med om 1A i København køres af Arriva, Keolis eller end 3. vognmand. Det er jo fordi Movia har sat en fælles standard for busmateriellet og serviceniveauet.

Det går man også i større eller mindre grad i de tyske delstater. I Baden Württemberg har man de sidste par år haft det meste af kørslen i udbud og der kører nu flere forskellige operatører med flere forskellige togtyper - men de har samme bemaling og samme komfort.

Ja vi bliver simpelthen ikke enige. Det er muligt kunderne ikke kan gøre noget ved det, når/hvis "systemet" har bestemt sig, men de er bestemt ikke ligeglade med, om det er DSB, Arriva, Lokaltog eller en fjerde, der kører tog på deres lokale bane. Uanset om det på papiret er samme service og komfort.

Kunderne på Kystbanen var bestemt heller ikke ligeglade i 2009, da DSBFirst overtog kørslen - selvom det var nøjagtig samme tog, der kørte på banen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak