Pressemøde om ny infrastrukturplan torsdag (Generelt)

af andersj @, Aalborg, onsdag 07. april, 2021, 17:07 (11 dage siden)

Regeringen afholder i morgen torsdag klokken 12 et pressemøde hvor regeringens udspil til en ny infrastrukturplan præsenteres i form af en teknisk gennemgang.

Af alle steder så afholdes pressemødet hos Novo Nordisk i Kalundborg med deltagelse af finansminister Nicolai Wammen, transportminister Benny Engelbrecht samt indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek. Der er sat 2 timer og 30 minutter af til pressemødet inklusiv spørgsmål.

Det er dog en lidt underlig fremgangsmåde at man starter ud med at markere linjerne skarpt inden en egentlig forhandling med de øvrige partier har fundet sted. Især når transportministeren fra dag 1 har sagt at han vil have en bred og langsigtet aftale.

Nå, ja. Mon ikke Novo får en motorvej i værtshonorar?

Pressemøde om lancering af ny infrastrukturplan for hele Danmark

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Snabbtåg för 250 km/t
Snabbtåg för 250 km/t

Tomas Larsson har skrevet denne artikel (på svensk) om nye højhastighedstog til DSB samt om den tekniske udvikling af højhastighedstog i Tyskland. Læs bl.a. om de nye Vectron lokomotiver og hvor man får mest for pengene.

Læs mere

Danske privatbaner

Læs historien om:
Helsingør - Hornbæk Banen

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen