Pressemøde om ny infrastrukturplan torsdag (Generelt)

af andersj @, Aalborg, onsdag 07. april, 2021, 22:25 (10 dage siden) @ hummel_62

Må jo så blive en betalingsbro
Det er jo lige som det nye sort

Det er der ikke lagt op til. Men det er et vanvittigt projekt, som ikke løser de trængselsproblemer der er ved de to øvrige forbindelser i Limfjorden. Den opdaterede VVM-analyse fra Vejdirektoratet får projektet til at ligne en meget dyr omgang "tisse i bukserne for at holde varmen" løsning. Ifølge VVM-analysen vil Limfjordstunnellen allerede 7 år efter den nye forbindelses åbning igen nå kapacitetsgrænsen - sansynligvis tidligere da Vejdirektoratet kun regner med en stigning i trafikken på 1% årligt, selvom vejtrafikken over Limfjorden de seneste år er steget med 2,9% årligt.

Men den opdaterede VVM har kun fået Radikale Venstre til at ændre holdning, så nu ser det ud til at være op til Borgerbevægelsen mod en motorvej i Egholmlinjen der er ledet af en advokat. Selvom der nok ikke er noget at komme efter når først staten har besluttet sig.

Der skal helt klart ske en udvidelse af vejkapaciteten over Limfjorden, men det er nu slået fast at Egholmforbindelsen ikke løser trængselsproblemerne på mellemlang og lang sigt.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen