Avatar

Pressemøde om ny infrastrukturplan torsdag (Generelt)

af Michael Deichmann ⌂ @, Gribskov kommune, torsdag 08. april, 2021, 06:09 (10 dage siden) @ Svend

Det er meget morsomt. Enkelte politikere vil ikke have, at de genereres mere biltrafik mod København, men man kan køre i begge retninger - også på en motorvej - hvilket man har gjort opmærksom på i Frederikssund. Det er jo ikke alle der skal til hovedstaden ;-)

Det er jo det! På Hillerødmotorvejen er der idag ikke voldsomme problemer ind mod byen (OK - <110 km/t men trafikken flyder) - det er der derimod både morgen og aften mod Hillerød der rummer flere meget store arbejdspladser.

Og selv om det ser sådan ud for en Folketingspolitiker som Nick Hækkerup (der bor i Gadevang nord for Hillerød), så er det de færreste, der kører ind ad Hillerødmotorvejen om morgenen, der skal på arbejde i centrum af København. Arbejdspladserne ligger i Ballerup og på Vestegnen, så det er ad Motorringvejen eller Ring 4 vestover når man når Bagsværd.

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen