Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

MR på museum (Generelt)

af gaest, 8/4 2021, 17:52 (1086 dage siden) @ Vestjyden

De har vel ikke uanede pladsmuligheder, Odense by begrænser vel også noget af det. Nok heller ikke så mange entusiaster der gider køre med et MR tog, så må de hellere bevare et alm personvognstog.
Med venlig hilsen
Bent Jensen


Håber ellers der bliver arrangeret kørsel med MR ligesom med MO kunne være hyggeligt :-)

På Facebook var der nogen der tog initiativ til at samle kræfterne til at få DJK's MR sæt gjort køreklar til en tur på Gedserbanen inden sættet løb ud af revision. Opgaven skulle primært gå på en særdeles grundig rengøring, og udskiftning af nogle defekte ruder. Noget som enhver reelt kunne deltage i. De tekniske spidsfindigheder kunne DJK's egen folk klare sammen med nogle DSB folk der stod bag ideen. Turen blev ikke til noget fordi ingen meldte sig.

Det bør give anledning til at spørge hvem det mon er der får tingene til at køre.
De bliver ikke flere.
De bliver efterhånden gamle og er ikke så gode til elektronik
De arbejder frivilligt.
De er mindre begejstrede for dem der brokker sig over at De (De gamle, De frivillige) ikke har bevaret et 3g S tog, et APO Lyn og Gud ved hvad mere
De falder efterhånden fra og der kommer ikke rigtigt nye.
De er fra en tid hvor Mo, damp og de store diesellokomitiver regerede. For dem blev MR ikke meget mere end et transportmiddel. De vil hellere skrue på en Mo, en damper eller en GM end en MR. Der var jo heller ikke nogen andre der gad at skrubbe og skure på den MR. De arbejder frivilligt, så man må acceptere deres valg.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak