Om 250 km/t over Lolland og Femern (Trafikpolitik)

af mikedk2100, mandag 12. april, 2021, 16:24 (74 dage siden) @ Niels Bak

I hvert fald i Arlanda er der så en halv time mellem togene. Så der er ofte en del ventetid indbygget. Og så er det tog kun til centrum, så der er ofte videretransport fra Centralen. I sammenligning med Kastrup, som konstant har direkte tog til et større antal stationer i hovedstadsområdet og Malmø/sydsverige opleves det i hvert fald som en halv dagsrejse.

Den halve time må være her under Covid-19 - det har før været hvert 10. minut i dagtimerne med Arlanda Express.

Arlanda Express er kun mellem Stockholm C og Arlanda, men Arlanda har også pendeltåg mod fx Uppsala og Stockholm og der kører også (nat)tog mod det nordlige Sverige. Bare resten af i dag på en Covid-19 ramt mandag er der stadig 19 togafgange fra Arlanda, som ikke er Arlanda Express.

Og ja, man skal (måske) videre fra centralen, præcis som hvis man ankommer med toget fra København/Malmø. Men det var nu også påstanden om, at der er en times transport, som jeg opponerede imod.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen