Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Skal man tro på Alstrom ? (Generelt)

af andersj, Aalborg, 12/4 2021, 20:23 (1104 dage siden) @ OnkelJørn

Jeg tænker på om man nu skal være rigtig positiv eller meget negativ over at Alstrom skal leverer fremtiden tog til Danmark.....
Når de kan leverer masser af forskellige tog til diverse lande rundt om må det være gode , pålidelige og økonomiske tog der bliver til stor glæde for Danmark ??
Eller bliver det som andet Alsrtom leverer i Danmark , noget der har evige forsinkelser og priser der ikke holder ??

Altså seneste togleverance fra Alstom til Danmark var de 13 togsæt til Nordjyske Jernbaner der blev leveret i 2016/17 før tid. De stor endda alle klar på et sidespor nede ved Salzgitter i flere måneder inden de skulle leveres.

Leveringen af disse tog til NS i Holland er blevet lidt forsinket pga. Corona. De enkelte komponenter kommer jo fra hele verden, hvilket nedenstående kort viser. Den komponent Danmark levere er lige til at lukke op og skide i.

[image]

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Hedehusene Skærvefabrik A/S
Hedehusene Skærvefabrik A/S

I 1892 stiftede ingeniør Peter Madsen "P. Madsens Skjærvefabrik og Grusgrav ved Hedehusene" og startede dermed gruseventyret i Hedehusene. Her er historien om virksomheden med fokus på både de smalsporede og de normalsporede baner samt de tilhørende lokomotiver.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak