Sådan kan det også gøres (Generelt)

af Peer Pedersen @, onsdag 14. april, 2021, 06:19 (34 dage siden)

Den polske nyhedsside Korier Kolijowy bringer denne nyhed. Under billedet!
Toget imellem Prag og Hamburg med stop i Dresden og Berlin trækkes i dag af Siemens Vectron lokomotiver. Et sådant tog ville kunne sikre forbindelse imellem København, Hamburg og Berlin og Prag uden togskifte.
[image]

Tjekkiske jernbaner har bestilt nye tovejs passagertog, de vil køre med en hastighed på 230 km / t
12. april 2021 | Kilde: České dráhy / Railway Courier
Tjekkiske jernbaner har bestilt tyve nye, state-of-the-art tog på langdistance indenrigs-og internationale ruter. I henhold til aftalen vil konsortiet Siemens Mobility og Škoda Transportation levere i alt 180 vogne, med en kapacitet på 555 pladser og en maksimal driftshastighed på op til 230 km / t. ČD forventer, at de gradvis gennemføres i 2024-2026 på ruter fra Prag via Ústí nad Labem til Hamburg eller gennem Brno til Budapest og Wien.

Konceptet med push-pull-tog, der består af lokomotiver og ikke-trækkraftvogne, endte med en kontrolvogn, reducerer driftsomkostningerne og reducerer den tid, der er nødvendig for at skifte retning for at vende tilbage på endestationer. Fra kontrolvognen kan du fjernstyre det elektriske lokomotiv i den modsatte ende af toget. Der er også fordele ved højhastighedstog, såsom faste forbindelser mellem vogne. De giver dig mulighed for at passere gennem hele toget uden barrierer og forhindre indtrængen af støj, kulde og støv fra det ydre miljø.
Visualisering: České dráhy


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen