Sådan kan det også gøres (Generelt)

af thomastog, onsdag 14. april, 2021, 11:16 (22 dage siden) @ AndreasM

[image]

...
Konceptet med push-pull-tog, der består af lokomotiver og ikke-trækkraftvogne, endte med en kontrolvogn, reducerer driftsomkostningerne og reducerer den tid, der er nødvendig for at skifte retning for at vende tilbage på endestationer. Fra kontrolvognen kan du fjernstyre det elektriske lokomotiv i den modsatte ende af toget. Der er også fordele ved højhastighedstog, såsom faste forbindelser mellem vogne. De giver dig mulighed for at passere gennem hele toget uden barrierer og forhindre indtrængen af støj, kulde og støv fra det ydre miljø.
Visualisering: České dráhy


Den eneste forskel jeg kan få øje på er, at lokomotivet er sammenbygget med den nærmeste vogn. Det giver jo så nogle udfordringer, under rangering, hvis man skiller lokomotiv fra stammen, da der tilsyneladende ikke er et førerrum i den anden ende.


Det er ikke et lokomotiv, det er en styrevogn. De har bestilt 20 styrevognsstammer af 9 vogne.

Så forstår jeg slet ikke, hvad “Sådan kan det også gøres” hentyder til. Det er jo blot det vi allerede har i .dk, med dobbeltdækkere, styrevogn og et lokomotiv. Hvad henviser/antyder ‘også’ til i emnelinjen.

N.B. ved godt det ikke var dig der skrev det.

I det hele taget virker det som om artiklen har opfundet/opdaget “styrevogn”, f.eks i teksten “.. push-pull-tog .., endte med en kontrolvogn, reducerer driftsomkostningerne og reducerer den tid, der er nødvendig for at skifte retning for at vende tilbage på endestationer”.


Nej, det er bare en dårlig maskinoversættelse, de har ikke opfundet noget nyt.

Glemte at komme “opfundet”/“opdaget” i citationstegn.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen