Pendlere Sydsjælland-Fyn/Jylland? (Generelt)

af My1202, torsdag 15. april, 2021, 14:06 (68 dage siden) @ Niels Bak

My1202

Der er stor forskel fra arbejder i - og ansat i....
Og den er blevet endnu større med alt det hjemmearbejde der er kommet til.

Gad vide hvor alle f.eks. JYSK ansatte er ansat?? - På hovedkontoret i Jylland? Masser af sådanne eksempler, hvor firmaer har en eller flere afdelinger på Sjælland, men løn og ansættelse er centralt på hovedkontoret.

Afdelinger, butikker mv. er registeret som en P-enhed, så man se hvor folk reelt arbejder. Så hovedparten er placeret korrekt m.h.t. til arbejdsplads. Men hjemmearbejdspladser registeres ikke.

Mvh
Steen


Nej og det gør fx m det er weekendpendling eller dagspendling heller ikke og til den anden side folk med korterevarende skiftende arbejdssted fx konsulenter eller håndværkere.

I hvor høj grad landstrafikmodellen tager hensyn til de her ting, ved jeg ikke.

Måske du så skulle formulere dig knapt så markant i din kritik!

Men selv om de her tal givet er en del af grundlaget for modelleringen, så er den vel blandt andet udviklet for at tage højde for at der er mange andre faktorer end det rå antal af pendlere som påvirker trafikmængden i en given relation.

Givet - men tal som disse er bedste bud på hvor folk bor og hvor de arbejder.
Og siden du ikke evner at komme med bedre bud / opgørelser - skal vi så blot ikke konstatere at pendlerne findes og nok i et større antal end du antog.
Om de så vil benytte toget - det ved hverken du eller jeg!
Hav en god weekend.:-)

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB plakat 1950

DSB plakat 1950
DSB plakat 1950 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen