Ny opdeling af Jernbanen.dk? (Generelt)

af Kai Bayer @, søndag 18. april, 2021, 14:09 (18 dage siden)

Kære webmaster

Som mangeårig læser og bidragyder til vores jernbaneforum vil jeg gerne komme med en kommentar til udviklingen på specielt denne del af forum.

For at sige det rent ud, så "sander" siden til med - generelt i øvrigt udmærkede indlæg - men efter min mening hører de fleste til i et debatforum, ikke et jernbaneforum. Så måske kunne løsningen være, at der i lighed med det tyske Drehscheibe-Online oprettes et forum, der hedder "Billedforum", så vi, der gerne vil se fotos fra jernbaner i stedet for alenlange og desværre sommetider meningsløse debattråde, igen kan glæde os til at åbne Jernbanen.dk

[image]

[image]

Begge fotos fra indkørslen til Grindsted station - arbejdet med fritlæggelse af banelinien fra Grindsted til Krogager fortsætter, og vi satser på at få overdraget jernbanelinien til Billund kommune primo september 2021.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Motordriftens indførelse ved DSB
Motordriftens indførelse ved DSB

I Vingehjulet 1951 nr. 2 har vi fundet denne artikel, der beskriver nogle af de genvordigheder, DSB havde med den første motorvogn ´Hønen´ i 1923 til MR-vognene der blev bygget af A/S Frichs og A/S Scandia i fællesskab.

Læs mere
3 rengøring tilbud

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen