Avatar

Ny opdeling af Jernbanen.dk? (Generelt)

af Tommy Nilsson ⌂ @, Ringsted, søndag 18. april, 2021, 19:04 (20 dage siden) @ Kai Bayer

Kære webmaster

Som mangeårig læser og bidragyder til vores jernbaneforum vil jeg gerne komme med en kommentar til udviklingen på specielt denne del af forum.

For at sige det rent ud, så "sander" siden til med - generelt i øvrigt udmærkede indlæg - men efter min mening hører de fleste til i et debatforum, ikke et jernbaneforum. Så måske kunne løsningen være, at der i lighed med det tyske Drehscheibe-Online oprettes et forum, der hedder "Billedforum", så vi, der gerne vil se fotos fra jernbaner i stedet for alenlange og desværre sommetider meningsløse debattråde, igen kan glæde os til at åbne Jernbanen.dk

Der kommer en ny version af forummet på et tidspunkt. Jeg afventer, at en ny version af det valgte forumsoftware er klar, før jeg skifter.
I den nye version er der kategorier og jeg allerede planlagt en underkategori, hvor alle dem med rigtig mange meninger kan boltre sig.
I øvrigt hører billeder af Grindstedbanen vel til i det Jernbanehistoriske forum.

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


ContecRailIndsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen