Ny opdeling af Jernbanen.dk? (Generelt)

af Vestjyden, søndag 18. april, 2021, 20:16 (20 dage siden) @ Kai Bayer

Når Billund kommune efter sommerferien/primo september overtager skinnerne og arealet rundt om, er det tanken, at skinner og ballast bliver liggende. Banen skal ryddes for buskads mm., og det bliver der taget hånd om.

Jeg har - som vist på fotos - selv ryddet en del af banen, og andre borgere i Grindsted har ligeledes hjulpet til. Desuden har jeg kontakt til relevante myndighedspersoner, så vi sikrer os, at der ikke pludselig bliver lagt op til den traditionelle stiordning med asfalt, som vi i Billund kommune jvf. vore mange nedlagte jernbaner, har nok af.

Naturen langs skinnerne til Krogager er et uberørt område med fuglevildt og råvildt, og det er tanken at søge fonde og organisationer om støtte til naturprojekter langs skinnerne.
Mellem skinnerne skal der udlægges sand/stenmel, så man kan gå på strækningen, men også arrangere skinnecykling, hvis man vil prøve det.

[image]

Godt at høre at skinnerne bliver i Billund kommune :-)

Mvh vestjyden

--
[image]
AR 2052


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen