Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Region Nordjylland kritisere Region Nordjylland (Generelt)

af andersj, Aalborg, 20/4 2021, 21:49 (1099 dage siden) @ HLA7

Netop, detbskal huskes til november regionsvalg

Jeg er efterhånden også træt af den dobbeltmorale hun har haft i forhold til togtrafikken i Region Nordjylland. DSB tilbød eksempelvis tilbage i 2013 en omfattende udvidelse af driften i Vendsyssel, hvilket Astman også fik vetoret overfor med undskyldningen at der ville komme dårlige skifteforbindelser til Hirtshals og Skagen med DSB's udspil til en køreplan.
Det var den nøjagtig det samme dengang som nu:
1. Astman klager over at Nordjylland har dårlig togbetjening (fordi hun selv ville overtage togdriften)
2. DSB tilbyder en omfattende udvidelse af togdriften (måske for at fremprovokere et nej fra regionen og stille dem i dårligt lys i magtkampen om regionalbanerne?)
3. Astman takker nej til DSB's tilbud (fordi hun frygter at DSB får lov til at beholde togdriften hvis de gør det godt med den nye køreplan.)

Køreplansudspil 2013: https://www.jernbanen.dk/forum/index.php?mode=&id=63685

Nej til bedre togdrift: https://www.jernbanen.dk/forum/index.php?mode=&id=67551

Opdateret link, da det gamle ikke virker: https://nordjyske.dk/nyheder/nej-tak-til-flere-tog/4890a3cf-8386-48aa-8a60-25b96f5599f0

At man så var endt i helt andre problemer med bl.a. ERTMS hvis DSB havde fortsat kørslen er en anden snak. Jeg er som sådan heller ikke modstander af regionens overtagelse af trafikkøberansvaret, men jeg synes grænsen er nået nu hvor man også vil bestemmer over landsdelstrafikken.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak