Rangering omkring SJVTs remise i Lunderskov 30/4-2021 (Generelt)

af mikkelhansen, Lunderskov, lørdag 01. maj, 2021, 10:14 (9 dage siden)

I går, Store Bededag, omkring klokken 15 blev der rangeret en del ved SJVTs remise i Lunderskov. Jeg bor meget tæt på stationen, og kunne igennem bevoksningen ane noget hen ad et marcipanbrød, et opfyret damplokomotiv, et par vogne og noget der lignede en sneplov bagerst. Umiddelbart så det ud til at toget kørte mod Kolding efter en halv times tid. Pga renovationsarbejder derhjemme havde jeg dog desværre ikke mulighed for at gå op til stationen for et nærmere kig.
Mon ikke der skulle være nogen herinde, der kan svare på: HVEM der blev kørt for, HVAD (hvilket materiel) der blev flyttet, og HVOR-fra/hen det pågældende materiel blev flyttet?

--
Hilsen
Mikkel


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
Erindringer fra stationen i Grindsted
Erindringer fra stationen i Grindsted

Aage Knudsen fortæller om dagligdagen som DSB-ansat på Grindsted station i 1960´erne. Læs bl.a. om ekspedition af rejsegods, rangering med brunkulstog, privatbanerne samt forskellige anekdoter fra det daglige arbejde med både gods og passagerer.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen