Høvelte trinbrædt (Generelt)

af Toftegaard, mandag 03. maj, 2021, 22:50 (6 dage siden) @ thomastog


..hvilket også altid har undret mig, men du må åbenbart selv finde hjem efter vagten (der kører vist en bus på Kongevejen).


Så kører man vel nordpå, og skifter til tog i den anden retning.

Samme problem hvis du kommer nordfra og skal møde ind.


Så tager man toget en station længere, og kører tilbage...

At det kun er de tre første og de tre sidste tog, der stopper, dækker/dækkede nu meget godt behovet. De tre første er for dem, der skal på arbejde (fx møde kl. 7) og som (hvis forældre) fx bor i Storkøbenhavn et sted. De tre sidste er for dem der har været i byen i København eller uden for kasernen efter arbejdstid, og som sover på kasernen inden de skal møde tidligt næste morgen.

Hvis man skal hjem på eftermiddagen går der (gjorde der?) bus til Birkerød udenfor eller til Holte ude på Kongevejen. Begge steder går der S-tog videre fra.

Ingen skal hjem eller andre steder hen omkring midnat, når de tre sidste tog kører. Ingen står på. Ingen (kaserne)vagter ender ved midnat. De går fra 12 til 12 (dagposter, dem der sidder i 'buret') eller fra omkring 20 til 08 (eller noget i den dur) for patruljeposter (dem der går rundt på kasernen om natten).

Mvh Toftegaard.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Læs historien om:
Regionstog A/S

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen