Aflyste tog (Generelt)

af mikedk2100, søndag 09. maj, 2021, 19:40 (43 dage siden) @ Peter Linaa

Mindste skiftetid på Kh: 6 minutter.
ICL63 har afgang fra Kh kl. 16:56 mod Fyn og Jylland.
Hvad er ”problemet” med at ankomme til Kh med RE19277 kl. 16:50 og så nå ICL63 afgang Kh kl. 16:56 mod Fyn og Jylland?`Der er lige nøjagtig den skiftetid, som det kræver for at nå fra RE19277 til ICL63.

6 minutter er ikke lang tid til at skifte på København H. Jeg kunne ikke drømme om at nøjes med så kort tid.

Du skal huske på, at langt de fleste tog holder for rødt et stykke tid udenfor København H, før de overhovedet får lov at køre ind til perron. Der kan hurtigt smutte et minut eller to fra de 6 minutters skiftetid. Som reelt er 5 minutter, som jeg forklarer længere nede.

Så skal man også finde ud af, fra hvilken perron toget afgår. Man kan ikke være sikker på, at en eventuel app er opdateret med seneste ændring - slet ikke ved delaflysninger eller den mindste uregelmæssighed - så det er nødvendigt at finde en skærm eller høre eventuelle højtalerudkald. Først derefter kan man gå til den rette perron. Har man bagage med fra lufthavnen skal man måske med 2 elevatorer.

Og endelig skal man jo være i toget mod Fyn/Jylland 1 minut før afgang, for dørene lukkes - igen, har du bagage med, så kan du ikke nødvendigvis løbe til døren, hvor togføreren står.

Reelt har du kun 5 minutter til at skifte. Det er alt for lidt.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen