Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Aflyste tog (Generelt)

af Svend, 10/5 2021, 13:24 (1053 dage siden) @ Scharfenberg

Hvis man ikke kan finde elevatoren midt på perronen, vil det selvsagt forlængde skiftetiden. Især hvis man vælger den gamle elevator for enden af perronen inde under ankomsthallen. Men jeg synes nu, at de nye elevatorer er placeret ret synligt nogenlunde midt på perronen. Hvis man er dårligt gående og/eller har meget bagage med, må det være en fordel, at der er hurtige elevatorer midt på perronen og til og fra alle perroner.

Det kræver så, at man ved at der er elevatorer midt på perronen og at der gives information om hvor man skal placere sig i toget for at være rimeligt tæt på denne elevatoren.
Det kræver også, at der ikke er for meget kø ved elevatoren (det kunne tænkes at flere personer skulle med det samme tog og derfor fik samme idé).


Lige præcis. Det er derfor, der er sat 6 minutter af. De fleste vil sikkert kunne nå det på 3-5 minutter ;-)

Så er det da også kun lige til øllet, hvis dørene lukkes 1 minut før afgang

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Thomas og de travle lokomotiver

Thomas og de travle lokomotiver. Pris 110 kr.

Læs mere

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak