Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Upræcis trafikinformation fra DSB - hvorfor? (Generelt)

af 1993matias ⌂, KH, 17/5 2021, 10:58 (1075 dage siden)

Ude i højre side af dette forum er der skiftende blokke. En af dem er DSBs trafikinformation. Her er jeg flere gange studset over utrolig diffus information fra DSB i forbindelse med ændringer i togenes køreplaner. For eksempel:

Sent om aftenen fra mandag den 14. til torsdag den 17. juni kører et regionaltog 25 minutter senere end normalt fra Fredericia mod Esbjerg.
Det skyldes et sporarbejde.
Tjek Rejseplanen for at se de præcise tider

Det drejer sig her om et enkelt tog, som har senere afgangstid. Men der er ingen information om, hvilket tog, det drejer sig om - ej heller de præcise afgangstider. Man henvises derimod til rejseplanen. Hvorfor bruger DSB ikke de fem minutter ekstra det tager at skrive køreplanen for det enkelte tog? I stedet for at en rejsende pludselig bliver nervøs for, at det tog de plejer at tage er ændret, blot for at bruge tid og kræfter på at finde ud af nårh nej, det var ikke mit tog.

Sådan en vag tekst er forståelig nok, når det drejer sig om masseaflysninger, f.eks. det nuværende sporarbejde i Valby. Men altså... Hvor svært kan det være at informere om et enkelt tog?

--
Mvh Matias Lq
www.tognål.dk - danske slipsenåle og pins med MY, EA, EB, MZ, MA, ME og TME, IC3, IR4, IC4, S-tog SA og MM, Y-tog, Lint 41, IC2 samt fem veterantog. Nu også SJ Rc6 og Snältåget Vectron


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak