Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Veterantog forladt ifølge lokal avis (Generelt)

af jaer, 17/5 2021, 20:23 (1047 dage siden) @ gaest

Byudvikling er en svær ting. Hvem ejer den remise? Hvis det er DSB Ejendomme, så bliver den solgt når det rette bud indfinder sig.

Det bud indløb i 2015, hvis man kigger i ois.dk! Ejendommen ejes nu af et ejendomsselskab, og LFB har en lejekontrakt, der løber til 2024!

LFB har andre problemer at slås med. ERTMS breder sig og inden længe vil kørsler på de lange skinner være helt umuligt. Men de skal jo stadig til perron i Aalborg, hvordan håndteres det?

De lokale drømme går på at undgå ERTMS-området, hvilket er muligt, men det kræver en positiv indstilling fra bl. A. BDK ( og det er vist lidt op ad bakke).

Ja, der er banen til havnen, men de overkørselsanlæg forældes også en dag, og så kan man frygte at Bdk opsætter ERTMS overkørselsanlæg, fremfor at ligge med dele til gamle anlæg, et scenarie der kan indtræffe når alle strækninger er udstyret med ERTMS.

Så skal du nok kigge mange år frem. (Jubel)optimisterne ser det heller ikke som et problem, for der er jo til den tid fundet en løsning med ERTMS på veterantogslokomotiver. Om der så er nogen folk til at betjene og vedligeholde disse, er en anden diskussion, der skal tages.

/Jan


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak