Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Upræcis trafikinformation fra DSB - hvorfor? (Generelt)

af LHJ, 18/5 2021, 13:25 (1045 dage siden) @ Schienenwolf

(Og måske en tredje grund:
3. Normale passagerer finder ikke den ønskede information, og bruger blot rejseplanen i fremtiden)


Sidstnævnte er den egentlige årsag. Vi skal have folk til at bruge rejseplanen, så de ikke står med en trykt køreplan, og så kører toget alligevel ikke som planlagt fx pga. driftsuorden.


Nej, I skal ikke hundse rundt med folk og have dem til at bruge rejseplanen frem for en trykt køreplan: I ER EN SERVICEVIRKSOMHED, SOM SKAL LEVERE DEN VARE, SOM I PRØVER AT SÆLGE, DVS. I SKAL OVERHOLDE DEN TRYKTE KØREPLAN. I ER TIL FOR KUNDERNE, IKKE OMVENDT. Det er en lodret løgn, at man kan se fremtidig driftsuorden i Rejseplanen: DET KAN MAN IKKE! Hele din argumentation dækker over inkompetence og er et let gennemskueligt forsøg på at tørre jeres arbejde af på kunderne, ligesom når fx pakkepostfirmaerne forventer, at postmodtagerne selv holder styr på deres pakker via track-and-trace, fordi de heller ikke kan levere den lovede vare. Man skal som forbruger kunne regne med en trykt køreplan uden løbende selv at følge med i trafiksituationen, ligesom man skal kunne regne med at få sin pakke, uden selv at skulle følge pakkens vej. Det er typisk offentlig udbytter-deologi, at man forsøger at få borgerne til at arbejde for sig, fx med at sortere affald, som om folk ikke havde andet at tage sig til i deres fritid.


Rent undtagelsesvist er jeg her omtrent 100% enig med "Lille stygge ulv"! ;-)
Men jeg anerkender også, at det - ikke mindst på grund af den organisatoriske opdeling af "jernbanevæsenet" i Danmark - kan være svært, grænsende til umuligt for DSB, Arriva Tog, Midtjyske Jernbaner, Lokaltog eller hvem det ellers måtte være) at "levere varen". Men så må man ud på stationerne og hænge plakater op, uddele flyers og i øvrigt bemande med fysisk tilstedeværende kundeservicemedarbejdere i fornødent omfang.
Desværre har man fra trafikkøbers side tilsyneladende undladt at stille krav herom ...:-(
/LH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak