Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Upræcis trafikinformation fra DSB - hvorfor? (Generelt)

af 1993matias ⌂, KH, 18/5 2021, 14:13 (1071 dage siden) @ Scharfenberg

Nu skal vi passe på ikke at gøre det hele meget vanskeligere, end det egentlig er.

Hvis du i dit tænkte eksempel er pendler, kan du med overskriften 'sent om aftenen' ret hurtigt se, om det berører dit rejsemønster som pendler (hvis du fx pendler morgen og eftermiddag). Så er der ingen grund til at slå op i rejseplanen.
Jeg kan slet ikke følge dig i, at det bliver dårligt, når man bruger samme standard. Undersøgelser viser, at langt de fleste rejsende ønsker relevant, præcis og hurtig information. Ikke en lang køreplan for noget, der slet ikke er relevant for dem.

Det er langt fra relevant eller præcis at sige "et tog sent om aftenen kører anderledes end det plejer. Find selv ud af det på rejseplanen.dk". Om det er hurtigt, det kan diskuteres. Det er jo unægteligt hurtigere at læse "X-tog fra Y-by til Z-by kl 23:30 kører på til 30 minutter senere. Klik her for en køreplan" og finde ud af, om det er relevant, fremfor at åbne rejseplanen, taste fra, til, tid og dato ind og så tage stilling.

I dit tænkte eksempel ved du jo heller ikke, om manden pendler om aftenen ;-)

Hvad nu, hvis der stod "et enkelt tog tidligt om morgenen kører tidligere end normalt"? Det er jo ikke præcist nok til en pendler :-)

--
Mvh Matias Lq
www.tognål.dk - danske slipsenåle og pins med MY, EA, EB, MZ, MA, ME og TME, IC3, IR4, IC4, S-tog SA og MM, Y-tog, Lint 41, IC2 samt fem veterantog. Nu også SJ Rc6 og Snältåget Vectron


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sabotage mod Maskindepot Gb
Sabotage mod Maskindepot Gb

I oktober 1944 udførte danske sabotører en vellykket sabotageaktion mod Maskindepotet på Københavns Godsbanegård, hvor en række lokomotiver blev sat ud af spillet. Lars Christensen fortæller her om den dramatiske nat.

Læs mere

Jernbanebøger

Uniformer ved danske jernbaneselskaber fra 1847 til 1980

Uniformer ved danske jernbaneselskaber fra 1847 til 1980. Pris 280 kr.

Læs mere
DSB MY1114

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak