Rejsepas 2021 (Generelt)

af Rørvig Station, lørdag 05. juni, 2021, 10:55 (15 dage siden) @ andersj

Korrekt. Dog et lidt forvirrende miks af logoer - Aarhus Letbane og Metro er vist for sig og DOT er vist selvom det jo ikke er et trafikselskab. Lokaltog, NJ og MJBA er ikke vist - men det gælder også i deres tog.

Det er nok for ikke at forvirre de kunder, der ikke ikke kender selskabsopdelingen. Tænk på de mange, der på Facebook og andre steder brokker sig over DSB, når BDK laver sporarbejde.

Officiel DSB-side: https://www.dsb.dk/kampagner/rejsepass/

Morgenbrok fra en gammel sur mand: 'pass' - det må være en nordmand eller svensker, der navngiver DSB's links.

Mere: Århus Sporveje version 2.0's logo ligner et M. Før hævdede de at "Letbanen bliver Østjyllands svar på S-tog" - men de vil åbenbart også sammenligne sig med metroen. Jeg kan nu se flere forskelle end ligheder. :-P


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DB Cargo
Sakskøbing Sukkerfabrik
Sakskøbing Sukkerfabrik

Sakskøbing Sukkerfabrik opførtes i årene 1909-10 og der blev etableret et ret omfattende 700 mm smalsporet roebanenet omkring fabrikken. Inden nedlæggelsen af roebanerne i 1966 nåede banerne at blive Danmarks største private jernbanesystem.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen