El til Hirtshals/Frederikshavn igen-igen (Trafikpolitik)

af UTJ, lørdag 05. juni, 2021, 16:16 (15 dage siden) @ My1202

Når HL som forsker ikke har publiceret og dermed ikke forsket i jernbaner er det yderst relevant at kritisere de toldfrie udtalelser. Hvad bygger udtalelserne på, hvilke antagelser bygger påstandene på og endelig hvilken modelberegning refererer man implicit til i "skud fra hoften udtalelser".

En ofrsker indenfor sit område har publiceret og diskuteret metode og resultater med fagfæller og har dermed fået kritik for de publicerede resultater - når man udtaler sig om jernbanestruktur, men i virkeligheden forsker i trafikuheld mm (hvis man vil være mere specifik, kan man jo kigge i publikationslisten) misbruger man jo sin position til at komme med udtalelser som kan være underbyggede, men så sandelig også kan være det modsatte. Den form for "eksperter" er i den grad med til at devaluere deres eget lokale forskermiljø, herunder også lødigheden i de forskningsprojekter man rent faktisk deltager i.

--
ئۇلغىك


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DB CargoSvenska-lok
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen