Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

El til Hirtshals/Frederikshavn igen-igen (Trafikpolitik)

af My1202, 5/6 2021, 17:30 (1048 dage siden) @ UTJ

Når HL som forsker ikke har publiceret og dermed ikke forsket i jernbaner er det yderst relevant at kritisere de toldfrie udtalelser. Hvad bygger udtalelserne på, hvilke antagelser bygger påstandene på og endelig hvilken modelberegning refererer man implicit til i "skud fra hoften udtalelser".

En ofrsker indenfor sit område har publiceret og diskuteret metode og resultater med fagfæller og har dermed fået kritik for de publicerede resultater - når man udtaler sig om jernbanestruktur, men i virkeligheden forsker i trafikuheld mm (hvis man vil være mere specifik, kan man jo kigge i publikationslisten) misbruger man jo sin position til at komme med udtalelser som kan være underbyggede, men så sandelig også kan være det modsatte. Den form for "eksperter" er i den grad med til at devaluere deres eget lokale forskermiljø, herunder også lødigheden i de forskningsprojekter man rent faktisk deltager i.

Øh - hvad omkring el-drift til Nordjylland mener du så han skulle have forsket omkring?

At han udtaler sig omkring el-drift på en enkelsporet strækning med beskeden trafik er han nok lige så kvalificeret til som den der f.eks. måtte have forsket i højhastighedstog og disses tog indvirkning på passagerstrømme og miljøet

Problemet er at du ikke kan lide h ad han mener og bliver citeret for.

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Maglemølle Papirfabrik, Næstved
Maglemølle Papirfabrik, Næstved

Historien om både gamle og nye Maglemølle Papirfabrik i Næstved, der var i drift fra 1875 til 2012. Få her historien om bygningen af den private industrihavn og det store fabriksområde med eget spornet, lokomotiver og vogne.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak