El til Hirtshals/Frederikshavn igen-igen (Trafikpolitik)

af My1202, søndag 06. juni, 2021, 12:59 (17 dage siden) @ Jensen123

Det lader til at du har bidt dig fast i mindst 300 km indenfor Danmarks grænser.

NEJ. EU har blot besluttet at vejtransport udover 300 km/h skal ske med jernbane eller skib. Har intet at gøre med landegrænser.
Men her er der tale om Nordjylland og forbindelsr til og fra samt køreledning på en enkeltsporet strækning!


Jeg tror at EU tænker grænseløst i europæisk sammenhæng.

Et bud er at en lastbil med trailer når grænsen ved Padborg min 1-2 timer FØR toget. Og tid er penge igså u den branche!


Hvilken branche? Mange brancher bruger godstranport.


Vognmænd!


EU har besluttet at Hirtshals og Frederikshavn indgår i TEN-T netværket. En af forpligtigelserne er at TEN-T strækninger skal være elektrificeret i 2030. Vedtagelserne vedrørende TEN-T netværket er en forordningen, hvilket betyder: "forordning er en bindende retsakt. Det skal følges i alle enkeltheder i hele EU" https://europa.eu/european-union/law/legal-acts_da#henstillinger

Hvis man har gidet læse artiklen i det første indlæg vil man vide, at det også er svaret, som den interviewede embedsmænd giver udtryk for.

Og?
At der kommer køreledning på en enkeltsporet strækning for at tilfredsstille nogle embedsmænd i Bruxelles har intet at gøre med om det så giver mening!

Det gør først en forskel når den overvejende del af godsoverførslen sker med trailere.
Det tager mange år før det er tilfældet.
Og i sidste ende et spørgsmål om penge
.

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen