Skinner mellem Vejle og Kolding (Generelt)

af larsht, tirsdag 08. juni, 2021, 20:13 (15 dage siden) @ Fynboen

Artikel fra Vejle Amts Folkeblad

Peder Hummelmose (V)
"Hvis regeringen, med DSB's hjælp, vil have hurtigere forbindelser mellem Vejle og Kolding, forstår jeg ikke, hvorfor man ikke anlægger skinner imellem de to store trekant-byer, i stedet for at lade toget køre over enten Fredericia eller Erritsø?

Trekantområdet er ikke forbundet ordentligt med tog. Hver gang man vil køre mellem Vejle og Kolding, skal toget ud på Fredericia-halvøen for at dreje mod enten Kolding eller Vejle.

I stedet kunne man lave stop i Højen, Viuf og Alminde på vejen til Kolding.

Nej, regeringen (DSB) vil hellere "hoppe" uden om Brejning og Børkop. Så er man jo også på sigt fri for at investere i elevatorer og forhøjning af perronen. Og på lidt længere sigt er man helt fri for passager. Kom nu i gang og få de skinner lagt mellem Vejle og Kolding."

..."lave stop i Højen, Viuf og Alminde på vejen til Kolding.". Hvordan vil man få forcere bakkerne fra Vejle by og station og op til Mølholm og videre sydpå??

.....fordi man kiggede på et Danmarkskort da man kom med idéen - og så er der jo valg om nogle måneder - så med lidt held er der nogle godtroende fjolser der tror på det politikeren siger


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen