Med tog rundt i hele Danmark (Generelt)

af 1993matias ⌂ @, KH, fredag 11. juni, 2021, 10:50 (102 dage siden)

Goddav i forum,

I 2017 besøgte Geoff Marshall alle stationer i Storbritannien og dokumenterede det på YouTube (søg på All The Stations). Ideen har vel været at køre med tog og sekundært at vise de forskellige egne af landet.
Inspireret af dette har jeg sammen med et par venner fået samme ide med de danske stationer. Vi vil gerne besøge* alle de danske stationer med tog, men til forskel fra Geoff, så vil vi også gerne vise seværdigheder, der kan nås med tog. Det kunne bl.a. være Sommerland Sjælland (der har egen station), Jellingestenene, Odense Jernbanemuseum, veteranbaner, osv. Altså helst noget jernbanerelateret, men alt går an.
Vi er dog amatører i den henseende at vi ikke har prøvet noget lignende før. Derfor har vi brug for inspiration og måske også lidt hjælp.

Når I tænker ferierejse med tog i Danmark (dvs. uden bil!), hvor tager I så hen? Hvilke seværdigheder besøger I? Er der nogle gode rejsehemmeligheder? Kan man virkelig nå fra færgen til toget i Hundested på tre minutter?

Første tur er allerede planlagt til om en uge (Odsherred). Det bliver en slags prøvetur, hvor vi afprøver konceptet og øver os lidt. Ligesom Geoff vil vi lave korte videoer med turens højdepunkter. Målgruppen er ikke tognørder som sådan, for vi vil jo egentlig vise folk, at man sagtens kan rejse rundt i Danmark med tog - og ikke bare København - Århus.

*Når vi siger besøge alle stationer, så er det nok at toget standser.

--
Mvh Matias Lq
www.tognål.dk - danske slipsenåle og pins med MY, EA, EB, MZ, MA, ME og TME, IC3, IR4, IC4, S-tog SA og MM, Y-tog, Lint 41, IC2 samt fem veterantog. Nu også SJ Rc6 og Snältåget Vectron


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen