Avatar

Med tog rundt i hele Danmark (Generelt)

af Michael Deichmann ⌂ @, Gribskov kommune, fredag 11. juni, 2021, 11:16 (7 dage siden) @ 1993matias

Kan man virkelig nå fra færgen til toget i Hundested på tre minutter?

Der er 50-55 meter at gå fra toget til færgeklappen, så mon ikke?
[image]


*Når vi siger besøge alle stationer, så er det nok at toget standser.

På Gribskovbanen og HFHJ (og måske Hornbækbanen) er der trinbrædt hvor du skal trykke for stop. Vil de tælle med? Eller er det under alle omstændigheder ikke stationer? Det bliver nok upopulært hvis I trykker stop på alle trinbrædt på samme tur. Det er køreplanen ikke beregnet på :-)

I Græsted må I helt klart ind at besøge Nordsjællands Veterantog, men lav en aftale med dem først så I er sikre på at der er nogen og at I kan komme ind.

På Dyssekilde station på HFHJ bør I helt klart møde "stationsforstanderen" Peter Plant, der kan fortælle om nogle af de mange alternative aktiviteter han er med i.

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Hirtshalsbanen gennem 40 år 1925-1965
Hirtshalsbanen gennem 40 år 1925-1965

Dette hæfte på 60 sider om Hirtshalsbanen udkom i 1965 på Signalpostens forlag som en hyldest til banens 40 års jubilæum. Det er skrevet af A. Gregersen og med i redaktionskomiteen var endvidere Holtrup og EVP. Hæftet er konverteret til pdf-format.

Læs mere

Danske privatbaner

3 flyttefirma tilbud

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen