Med tog rundt i hele Danmark (Generelt)

af 1993matias ⌂ @, KH, fredag 11. juni, 2021, 11:23 (7 dage siden) @ Michael Deichmann

*Når vi siger besøge alle stationer, så er det nok at toget standser.


På Gribskovbanen og HFHJ (og måske Hornbækbanen) er der trinbrædt hvor du skal trykke for stop. Vil de tælle med? Eller er det under alle omstændigheder ikke stationer? Det bliver nok upopulært hvis I trykker stop på alle trinbrædt på samme tur. Det er køreplanen ikke beregnet på :-)

Det, de gjorde i England var at tælle det med, selvom der kun var behovsstandsning i køreplanen. Toget kunne jo have standset, selvom det ikke gjorde. Der er ingen grund til at ødelægge det for alle andre :-)

I Græsted må I helt klart ind at besøge Nordsjællands Veterantog, men lav en aftale med dem først så I er sikre på at der er nogen og at I kan komme ind.

På Dyssekilde station på HFHJ bør I helt klart møde "stationsforstanderen" Peter Plant, der kan fortælle om nogle af de mange alternative aktiviteter han er med i.

Hvis du har kontaktinformation på nogen af dem, så må du gerne skrive til mig - enten som svar eller i en mail. Det er altid spændende at få andre end en selv med på videoerne!

--
Mvh Matias Lq
www.tognål.dk - danske slipsenåle og pins med MY, EA, EB, MZ, MA, ME og TME, IC3, IR4, IC4, S-tog SA og MM, Y-tog, Lint 41, IC2 samt fem veterantog. Nu også SJ Rc6 og Snältåget Vectron


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen