Med tog rundt i hele Danmark (Generelt)

af Scharfenberg, fredag 11. juni, 2021, 23:11 (46 dage siden) @ 1993matias

Hedeland ligger ca. 15 minutter på gå-ben fra Hedehusene Station på hovedlinjen. Det er nogle tidligere grusgrave, der nu er omdannet til et ret imponerende naturområde. Fra stationen går man blot mod vest ad Hovedgaden/Københavnsvej, og så ligger det på venstre hånd. I Hedeland er muligt at køre med to slags tog: et dieselveterantog, der kører gennem det meste af området, og et minitog (ved Stenager Station) a la det, vi kender fra Jernbanemuseet i Odense.

Hedehusene kan nås med et 41xx eller 43xx-tog, så der er også rig mulighed for at komme ud og køre med en Vectron-fremført dobbeltdækkerstamme ;-)

Området ved Hedehusene Station er endvidere i gang med at blive byudviklet, så der nu er by på begge sider af stationen. Det er i øvrigt Høje Taastrup Kommunes andet store, igangværende byudviklingsprojekt - det andet er det ambitiøse Høje Taastrup C ved City 2.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok

Jernbanebøger

Rystevogne

Rystevogne
Pris 210 kr.

Læs mere
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen