Med tog rundt i hele Danmark (Generelt)

af thomastog, søndag 13. juni, 2021, 10:56 (44 dage siden) @ 1993matias

Goddav i forum,

I 2017 besøgte Geoff Marshall alle stationer i Storbritannien og dokumenterede det på YouTube (søg på All The Stations). Ideen har vel været at køre med tog og sekundært at vise de forskellige egne af landet.
Inspireret af dette har jeg sammen med et par venner fået samme ide med de danske stationer. Vi vil gerne besøge* alle de danske stationer med tog, men til forskel fra Geoff, så vil vi også gerne vise seværdigheder, der kan nås med tog. Det kunne bl.a. være Sommerland Sjælland (der har egen station), Jellingestenene, Odense Jernbanemuseum, veteranbaner, osv. Altså helst noget jernbanerelateret, men alt går an.
Vi er dog amatører i den henseende at vi ikke har prøvet noget lignende før. Derfor har vi brug for inspiration og måske også lidt hjælp.

Var der ikke nogle, som tog selfie på alle s-tog stationer, på ét døgn ? Var det i forbindelse med rejs-gratis-døgn, eller kultur-dag/-nat ?

Syn’s at kunne huske det….


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen