Avatar

Letbanen i Lyngby (Generelt)

af metrohenrik ⌂, Ringsted, mandag 14. juni, 2021, 10:06 (130 dage siden) @ Rørvig Station

Flere stationer på fx cityringen ligger lige under gadeplan. Der er dog også nogle ret dybe - stationen ved Marmorkirken er et godt eksempel


Er der nogen cityringstationer, der ikke ligger mindst to MEGET høje etager under jorden? Ofte med zig-zag-kørsel ad rulletrapperne, via en mellemetage. Rejseplanen regner vel stationens gps-adressen på jordoverfladen, og medregner vel ikke zig-zag-ruten.

Personligt så ved jeg at fra jeg stiger ud af Metroen på København H, til jeg står i det fjerneste hjørne af busperronen, og venter på en bus, der går 6 min. Lige den tid der er indlagt til at skifte i.

Jeg tror næppe rejseplanen tager højde for tiden fra perron, til overflade, da den kan variere efter din mobilitet, hvilken vej du tager, eller om du står eller går.
Togtiderne i Rejseplanen for metroen er i øvrigt heller ikke nøjagtige. Det er en "standard plan" der ligger. Når kontrolrummet laver ændringer i driften, slår det ikke igennem på rejseplanen. Det er kun de store linjer der er i rejseplanen, for Metroens del.

--
Venlig hilsen
Henrik Værum Høgh


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

OHJ 38 - Historien om et lokomotiv

OHJ 38 - Historien om et lokomotiv
Pris 210 kr.

Læs mere
DB Cargo3 rengøring tilbud

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen