Hvad ser man i Stockholm? (Generelt)

af Steff @, onsdag 16. juni, 2021, 20:05 (94 dage siden) @ pvc

Kære Tommy

Nu er du blevet rådgivet og har fået muligheder for at gå inden døre på diverse museer eller køre med smalspors nærtrafik eller de gamle sporvogne fra SS (ny SL) mv. til DJURGÅRDEN (WASA museet og Skansen).
[image]

MEN ta´ en dag ud og nyd den Stockholmske skærgård til fulde med en Skærgårdsfærge – f.eks. VÄSTAN - fra inderhavnen over for Grand hotel (hvor bor man ellers) og nyd turen via VAXHOLM
[image]

og stå af på øen GRINDA. Lille ø med havn og mulighed for at lande med HELO.
[image]

Mens båden sejler videre har du et par timer til at strække ben, men bedst besøge den tidligere store toldembedsbolig, nu Restaurant ”GRINDA WÅRDSHUS”. Som billedet viser en god bøf øl eller rødvin, en gåtur ned til den lille havn og tilbage til lejet for færgen tilbage til Stockholms centrum.
[image]

[image]

Se DET er ferie, museerne venter alligevel hele tiden. Om aftenen en tur på Restaurant omkring HØTORVET.
Det kan betale sig at købe et rejsekort til at ”fylde på”, da det ofte er lettere at benytte sig af SL end køre selv (parkering, uha).
[image]

Hvis du kører selv fra Stockholm, så ta´ turen ”højre om” søerne (dem skal du altså så have på din venstre side ned mod DK) på vejen hjem, masser af tog, passage af GÖTA-Kanalen et par gange, hjemme inden aften uden at presse bilen overhovedet!!
Men ønsker du overnatning midtvejs er der så mulighed for næsten dag med et besøg på jernbanemuseet i ÄNGELHOLM samt det udmærkede flymuseum på den tidligere militær flyveplads i samme by.
God tur

Steff

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen