Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Nu begynder nattogene endelig (Generelt)

af Svend, 22/6 2021, 14:47 (892 dage siden) @ thomastog

Strengt taget er det et nattog med liggevogne, hvor man ligger/hviler sig fuldt påklædt under et tæppe, hvor man kan dele kupe med andre (fremmede). Et udmærket produkt (især hvis en familie kan fylde en hel kupe) men ikke på højde med sovevognsproduktet .....og derfor er til en lavere pris.


Lad mig gætte… du har ikke kigget på hjemmesiden og produkterne ?

Der er en option, der hedder “Egen kupé” ;-)

Her, klik på “ Att resa med nattåg
Egen kupé – för er som reser tillsammans
Du har en egen kupé för dig själv eller för dig och ditt sällskap för upp till sex personer. När du kommer ombord är kupén i sittläge och när det är läggdags ställer du och dina medresenärer om kupén till nattläge. I nattläge är det tre bäddar på vardera sidan av kupén. Till de övre bäddarna tar du dig med hjälp av en stege. Kudde, örngott, lakan och täcke finns i kupén. Ni ställer om kupén från sittläge till nattläge och bäddar själv med bäddlinne som finns i kupén.

Egen kupé finns för er som ska resa på natten.

Du har helt ret: Muligheden for at betale for alle pladser i en kupe er til stede. Både i sove- og i liggevogn.
Men for de der rejser alene og gerne vil gøre det til rimelige penge, vil valget ofte være en liggeplads sammen med op til fem andre af samme og/eller modsat køn. Det kan være noget af en oplevelse og det kræver et godt sovehjerte. Snorken og det der er værre, er en del af rejsen; desuden kan der være en del støj og uro fra passagerer der stiger på, på et sent tidspunkt eller i øvrigt har behov for at bevæge sig rundt om natten.
Hvis man har valget, skal man vælge sovevogn - og gerne i egen kupé.
Men man må gøre sig sine egne erfaringer :-)

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
Et uheldigt lokomotiv
Et uheldigt lokomotiv

DSB MY 1123 havde et rigtigt skidt år i 1966, hvor det var involveret i hele 2 uheld. Først gennem en stopbom i Helsingør og 4 måneder senere op bag i et godstog ved Klarskov på Sydsjælland.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak