Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

EB 3212 + 3222 + 3223 + 3224 ankommet til Padborg (Generelt)

af andersj, Aalborg, 24/6 2021, 15:40 (1090 dage siden) @ Scharfenberg

*host* bevilgende politikere *host*

Forkert. Der var bevilget penge til immunisering Roskilde-Holbæk, men det blev stærkt modarbejdet af BDK på alskens måder.
Ikke mindst deres "kaffekassetillæg" på 60 mio. kr. for en totalentreprise. Læg dertil en masse validatorsnak, som reelt skulle skjule at BDK intet overblik har over hvornår hvad skal bruges.
Det var morsomt at læse om at BDK vil indføre "pre-validering" internt inden sagen oversendes til validator......der er mange måder at skrive "vi har tidligere leveret noget l..t til validatorerne".


Jeg kan godt følge din tankegang, men lige netop her gør du vist BDK mere magtfulde, end de reelt er. Et folketingsflertal kunne snildt diktere, at BKD skulle immunisere. Men selv politikere er nødt til at vælge deres kampe med omhu. Husk også Kristian Pihl Lorentzens dogme om ikke at blive ved med at smide gode penge efter dårligere.

Det var vel ombygningen af Randers station i 2018 der fik BDK til endegyldigt at miste tilliden til Bombardier i forhold til tidsplaner indenfor signalteknik. Jeg mener at have læst et sted at Randers også var hovedårsagen til at man droppede et stationssikringsanlæg på Køge Nord.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billederBillige jernbane T-shirts

Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak