Det gik galt igen...... (Generelt)

af Henrik Hansen ⌂ @, Vejen, mandag 02. august, 2021, 13:09 (87 dage siden) @ Gæst19

kl. 11.45 skriver DSB:
Vi må aflyse Intercitytogene til og fra Esbjerg resten af dagen. Første tog der aflyses fra København, bliver toget der kører fra Østerport klokken 14.09, og første tog der aflyses fra Esbjerg, bliver toget der kører klokken 12.26.

Passagerer til og fra Esbjerg skal benytte øvrige InterCity og InterCityLyn tog til Fredericia, og derfra benytte regionaltogene.

Hvorfor kan Intercitytogene til og fra Esbjerg ikke køre mellem f.eks. Esbjerg og Odense?
Her er der vel ingen sporombygning eller signalproblemer?

Fordi DSB ikke længere er istand til at disponerer under uregelmæssigheder. Det er lettere og mere bekvemt, at aflyse hele løbet frem for at del aflyse f.eks. mellem Odense og København. Nuvel, der kan være udfordringer med personalet, men eftersom togene ikke skal køre mellem Odense og København, så må der jo være personale i et eller andet omfang, der er mulighed for at omdisponerer - det kunne man før i tiden, men åbenbart ikke længere...

DSB fungerer (som regel) upåklageligt under normalt forhold, men så snart der bare går det mindste galt, så falder hele korthuset sammen, hvor der aflyses og indsættes togbusser - af bekemmelighedsårsager. Som passager er det efterhånden temmelig utåleligt, at DSB ikke fungerer bedre, men med den hjælpeløse transportminister som sidder i sædet, er der nok ingen håb om forbedringer - manden er totalt handlingslammet.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak


Copyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen