Ukendt industridamp - stadig en gåde

af Steff @, torsdag 26. august, 2010, 08:31 (3993 dage siden) @ Niels Munch

Kære Niels!

Jeg har prøvet at forstørre billedet så godt det var lade sig gørligt. Den "nederste" lanterne er for mig at se ikke en lanterne, men muligvis en turbogenerator?, hvilket jo også passer lidt med den øverste lanteres udformning. Det ser ligeledes ud som om, at lokomotivet har indvendige rammer, hvis man ser på bageste kobbehjul. Hvis ikke billedet er spejlvendt har det højrestyring, hvilket jo i princippet skulle udelukke et svensk.
Nu er jeg ABSOLUT IKKE hverken kender eller specialist på udenlandske eller for den sags skyld danske industribanelokomotiver, men rammerne - hvis min antagelse er rigtig, kunne være af tjekkisk oprindelse, altså Østeuropa. På den tyske hjemmeside kan man jo heller ikke lige se, om det skulle være af tysk oprindelse.
Har du negativerne? Hvis ja, kunne man måske se rækkefølgen af optagelserne og derved måske få en ide om hvor det skulle være optaget.
Ellers kan jeg forstå, at "Banebøger" i sin tid fik hr. politimesterens negativer, hvorfor det måske skulle være en mulighed at undersøge derigennem?

Mvh

Steff

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen