Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Politisk ukorrekte hypoteser om "driftens elendighed" (Trafikpolitik)

af Georg Schmidt, 30/5 2011, 22:44 (4712 dage siden) @ SFJ..

Her i Århus kører der noget jeg vil kalde larmende ramponeret skrammel de kalder bybusser. Frem for alt er larmen forfærdelig og der bliver intet gjort ved det og folk finder sig i det. Man har ofret al komfort på lav indstigning, inde i bussen må man foretage diverse bjergbstigninger for at finde et sykke plast at sidde på monteret på en hjulkasse i alle kompassets retninger. Det er simpelthen det værste skrammel, formentlig skruet sammen af underbetalt østeuropæisk arbejdsjraft. Det er jo sådan, at djøf'erne der bestiller sådant materiel aldrig selv kunne finde på at sætte deres ben i sådan et køretøj.

Trafikstyrelsen der ved alt om IC 4's virkemåde, alt om postkassers placering på privat grund og alt om askeskyer burde også se på hvor mange kilometer trapper personalet tilbagelægger på en tjeneste i IC 4. Det kan garanteret godt hamle op med en hård postbudtur.

Det er sådan i vort samfund at nogle skal have mere, derfor bliver vi spist af med østeuropæisk skrammel o g hårde sæder og tønde i midten.:-(
Mvh
Georg


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok

Nakskov Sukkerfabrik
Nakskov Sukkerfabrik

Nakskov Sukkerfabrik blev opført i årene 1882-83 og er i dag den sidste overlevende sukkerfabrik på Lolland. Læs her om fabrikken med de tilhørende saftstationer samt det omfattende roebanenet og de mange smalsporede damp- og diesellokomotiver.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak