Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ejby Station (Generelt)

af Henning Makholm ⌂, 28/10 2021, 12:29 (904 dage siden) @ Petteri

Det er kun ét af de tre spor i Ejby der kan vendes i. Det er realistisk set ikke nok til at vende alle landsdelstogene (4+ i timen udenfor myldretiden) der. Og at køre nogen af landsdelstogene til Ejby mens andre passagerer får besked på at stige på en togbus i Odense lyder som om det ville skabe kaos og forvirring.

Man kunne nok køre det ene lokaltog i timen frem til Ejby og vende -- men det er ikke soleklart for mig at det faktisk ville være en fordel for de fleste passagerer. Rejsetiden ville blive forøget ved at skifte i Ejby (og det ville være optimistisk at tro der kunne opnås perfekt korrespondence mellem togbus og tog i begge retninger), mens de ellers kunne sidde i samme togbus helt til/fra Odense eller Fredericia hvor de alligevel skulle skifte.

--
Henning Makholm


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MT167
De danske Sukkerfabrikker
De danske Sukkerfabrikker

Aktieselskabet De danske Sukkerfabrikker (DdS) blev grundlagt i 1872 af finansmanden etatsråd C. F. Tietgen og blev snart en af Danmarks største virksomheder. Ved at bygge nye og opkøbe eksisterende sukkerfabrikker, fik DdS monopol på sukkerproduktion.

Læs mere
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak