Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Letbanens strøm generer Banedanmarks signaler (Generelt)

af mikedk2100, lørdag 20. november, 2021, 13:37 (186 dage siden) @ Per Holm

Hvis det nye ERTMS allerede var udrullet på strkn. 1 (København H - Fredericia/Taulov) ville der ikke være noget problem. Det er nok derfor Odense Letbane ikke mener at de skal betale for immuniseringen.

Strækn. 21 (Svendborgbanen) er sikret med DSB 1994S/FELB som benytter lysleder og akseltællere og vil næppe give nogen problemer i Hjs (Hjallese T).

Som sagen er fremstillet ser det ud til at Odense Letbane kan starte med at køre mellem Hjs og ca. Albani Torv og må afvente at signalprogrammet rulles ud på strkn. 1 før de kan komme gennem Bolbro til Tarup Center.

Tak for svaret - præcis, hvad jeg frygtede. Og jeg forstår udmærket Odense Letbane, for de vil da lige så lidt betale for immunisering, der skal bruges i en kort årrække, som Banedanmark vil betale for immunisering af Holbæk-banen eller Fredericia-Aarhus, for at der kan være eltog nogle år tidligere end deres planer siger.

Næste spørgsmål kunne så være, hvad nu HVIS Odense Letbane betalte for immunisering - hvor forsinket ville både togdrift og letbanedrift så blive, kva manglen på validatorer?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB plakat 1949

DSB plakat 1949
DSB plakat 1949 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 

Jernbanebøger

Orientekspressen

Orientekspressen
Pris 250 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak