Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Dansk politi går DDR's Volkspolizei i bedene i Snälltoget (Generelt)

af kka-dk, 21/11 2021, 23:54 (886 dage siden) @ Steff

Uanset ens politiske ståsted og den deraf kommende (politisk) korrekte opfattelse af, hvad der er ret eller forkert og uanset hvilket medie man får sine informationer fra, må det vel være gået op for langt de fleste, at verdenen har forandret sig totalt i de sidste mange år.

...

Og budbringerne fra en avis, der taler om DDR lignende tilstande gennemført af det danske politi og dem der bringer det videre, ved åbenbart ikke bedre eller fornægter det der sker og baggrunden herfor og bruger fuldstændigt fordrejede sammenligninger, uden hold i virkeligheden.

Kære Steffen,

Der er ingen hverken i diskussionen eller artiklen der benægter behovet for stikprøvevis grænsekontrol. Men du har helt misforstået begge dele, hvis du tror det er det, de går på. Det er jo den konsekvente kontrol, der er problemet; noget der åbenbart ikke er behov for på hverken grænseoverskridende busser eller Arriva-tog. Og ud fra en simpel lægmandsbetragtning må både asylansøgere og kriminelle nok siges at være mere sandsynlige at finde der end i et relativt dyrt og sjældent kørende nattog.

Atter gentaget: Danmark har officielt kun stikprøvevis grænsekontrol p.t., så der er ingen her der prøver at ændre noget politikerne har besluttet - for mit og Snälltogets vedkommende kun at påtale at politiet tydeligvis eksekverer politikernes beslutninger på tvivlsom maner.

Mvh. Klaus K


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak