Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Meget begrænset togdrift i Nordjylland (Generelt)

af thomastog @, torsdag 02. december, 2021, 15:55 (251 dage siden) @ andersj

man kan jo ikke have at de strandede passagerer har et varmt sted at vente. I Tyskland er det ellers normalt at man stiller tog til rådighed som varmestuer

Så skal de jo også være bemandet med personale?


Hvorfor?

Af sikkerhedshensyn.

Men det burde heller ikke være noget problem hvis man ville. Der var massere af DSB personale på Aalborg station for der kørte jo ingen tog.

Det ved du, eller tror du det ?

Dengang i Hamburg var der heller ikke personale ombord, men sikkerhedsvagter fra DB Sicherheit gik en tur igennem toget på deres rundering rundt på banegården.

Det er egentlig tankevækkende at der intet ansvar er hos trafikselskaberne. Folk er jo blevet smidt af busserne midt ude i små flækker inklusiv skolebørn da NT besluttede at stoppe busdriften. EU's passagerrettigheder omkring indkvartering gælder ikke under uvejr. Selv hvis man kender nogle med bil tager det timer at køre selv de mindste distancer - i skrivende stund melder Vejdirektoratet om en forlænget rejsetid på 3 timer hvis man skal krydse Limfjorden på motorvejen.

Jeg hører også om folk der har siddet fanget i busser og tog i flere timer. DSB skulle have et tog ved Skørping hvor folk har været fanget i mere end 5 timer nu.

Men der er der personale til stede. Hvordan ville det se ud, hvis du fik åbnet et tog til varmestue i Aalborg, og folk blev låst inde i 5 timer, uden der var personale til stede ?

Se det ville være uansvarligt.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB D851
Østre Gasværk
Østre Gasværk

I jernbanekredse er Østre Gasværk mest kendt for sin unikke jernbane og de 3 små engelske sadeltanklokomotiver, der i over 70 år skubbede kulvogne op til de store retortovne. Her er historien om Østre Gasværk med fokus på værkets interne jernbane og det rullende materiel.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak