Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Strækningsoversigt ETCS fra 10.12.2021 (Generelt)

af steenth, mandag 06. december, 2021, 19:49 (293 dage siden) @ Henning Makholm

Der skal være før tunnel et sted, som kan bruges at overhale eller evt. hensætte / holde tilbage tog med problemer, hvor der skal være 4 spor. Det sted får også perroner.... Og det har ikke noget at gøre med den gamle station... (man kan håbe at de bliver så tidlig færdig, at man igen køre tog til den nye stationen. Men det har ingen lovet andet det først åbnes samtidig med tunnelen...)


Jeg er enig i at Holeby/Lolland ikke har noget at gøre med den gamle station. Netop derfor mener jeg ikke at planerne om en ny station er et svar på hvorfor sporene på den gamle og nu forladte station nu skal optages i strækningsoversigten, hvis Rørvig havde ret i sit gæt om at strækningssporet allerede er taget op.

Arbejdet imellem Nykøbing F og Rødby starter først til næste år.... Så sporet må være der. Og planen var oprindelig at det først skulle starte i 2023, så Rødby F har lidt ERTMS/ETCS, så man kunne drifte strækningen... Men det er måtte opgivet til fordel for hurtigere opstart af ombygning af strækningen....


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak